KORKUNÇ CİNAYETLER İLE DÜNYA TARİHİNİN EN KORKUNÇ SERİ KATİLLERİ




Ted Bundy Seri katil’ terimi ilk kez kullanıldığı kişi Ted Bundy’dir. 30'dan fazla kişiyi öldüren Ted Bundy uzun bir süre işlediği cinayetleri inkâr etti. İnsanları genellikle sopayla döverek veya boğarak öldürmüştür. Bazı maktullere öldürmeden önce tecavüz etmiş, bazılarına da öldürdükten sonra tecavüz etmiştir. Pedro Lopez Monsalve Kolombiya, Peru, Ekvator üçgeninde uzun bir süre dehşet saçmıştır. 300’e yakın çocuğa tecavüz edip öldürmüş bir kişidir kendisi. Lopez, bu üç ülkede öldürdüğü ve tecavüz ettiği genç kızların her biri için en fazla birer ay yatmıştır.1980 yılında öldürdüğü 53 çocuğun mezarı polis tarafından bulunmuştur Ed Gein Aslında tam olarak seri katil tanımına uymayan bir seri katil Ed Gein.
Albert Fish Yaşına bakıp aldanmayın. Kuzuların Sessizliği filmine konu olan Albert Fish 100’den fazla cinayet işlemiş.
Aileen Wuornos Cani (Monster) fimine konu olan katil de Aileen Wuornos. ABD’nin en ünlü seri katillerinden birisidir kendisi.
H. H. Holmes “İlk seri katil kimdir?” sorusunun cevabı H. H. Holmes’tur. 1861’de doğan H. H. Holmes, 35 yıllık yaşamı boyunca 200’den fazla insanı öldürdüğü tahmin ediliyor.
Andrei Cikatilo Ukraynalı bir seri katil olan Andrei Cikatilo 1978-1990 yılları arasında, resmileşen 53 cinayete imza atmıştır.
Elizabeth Bathory Kocası öldükten sonra büyücülükle uğraşmaya başlayan Elizabeth Bathory oldukça ‘korkunç’ bir hayata sahipmiş.
William Bonin Sırf zevk için erkek kurbanlarına tecavüz edip, onları öldüren birisidir William Bonin. William Bonin, 5 Ocak 1982'de 10 genç erkeği tecavüz ve öldürmek suçundan ölüme mahkûm edilmiştir.
Karındeşen Jack Adeta bir efsanedir Karındeşen Jack. Tek bir kişi olup olmadığı yönünde şüpheler vardır. Tamamı hayat kadını olan kurbanlardan beşinin aynı kişi veya kişilerce öldürüldüğü kesinleşmiştir. seri katiller belgesel türkçe korku hikayeleri 20 şubat iddaa cinayetler belgesel cinayet belgeseli

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİLİMİN KARANLIK YÜZÜ 2. BÖLÜM | Grunenthal contergan ilacı

Tuhaf, şaşırtıcı ve ilginç insanlar ve kısaca yaşam öyküleri

Muhteşem manzaralar eşliğinde sakinleştirici müzik | rahatlatıcı müzik | rahatlatıcı video